måndag 6 september 2010

Off limit, smutsigt och överjävligt

Jag tror att jag drar till mig svin och har jävligt otur när det gäller killar som vänskap. På riktigt. De senaste dagarna har varit en enda emotionell bergochdalbana och det börjar fan ta på krafterna. Jag orkar inte träffa en enda kille till som visar sig vara en idiot. Varför kan inte folk bara vara rakryggade och inte spela en massa spel?
Pratade i telefon med en kille (som är en gammal vän) jag träffade för ett tag sedan. Jag var aldrig kär eller nåt sånt i honom och avstyrde faktiskt det hela när jag märkte att han kände mer än vänskap. Nu när vi talades vid var det först knackigt men sen räckte det att jag gav honom lillfingret så tog han hela mig. Vad säger man? Hur är man snäll men inte för snäll i ett sånt läge? Det är som att kryssa i bångstyrig vind, först mojnig och sedan hastig. Hur man än gör blir det fel.

Det är så off limit, smutsigt och överjävligt som det kan bli. Och jag har blivit indragen i skiten helt ovetandes. Det finns så mycket som är "det värsta" i den här historien.
Så lätt att utifrån säga att hon borde dumpa honom med en gång, men det har hon givetvis inte gjort. Och nu ringer han mig hela tiden så fort det blir fnurra på tråden mellan dem.
Nu är det helt over and out, har brytit kontakten helt pga att han inte vet vad vänskap är.

Ni har fått veta alldeles för mycket men jag var tvungen att skriva av mig.

För att byta samtalsämne HELT så var jag på Vårdcentalen och Billy o Mackan med. Ja fick pencillin mot bihållsinflammation o en envis ögoninflammation. Billy fick mot halsfluss medans Mackan lyckligtvis inte hade något annat än ett virus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar