söndag 19 september 2010

Lördag

Klockan är exakt 03.27 och jag är hur pigg som helst. Halvligger i soffan och tittar på en svensk film "1939" på Canal+.
Igår var jag med Johanna upp till skärholmen och letade efter lite "glamour". Men jag var inte riktigt på sånt där jättehumör igår så då gick det som de gick också. Fel storlek (för trång över brösten) och totalt fel färg. Visst tycker jag om rosa men inte denna rosa. Här är den rosa "outfiten". Bara så FEL, FEL FEEEEEL!!

Idag åkte jag och Laila upp till Skärholmen igen för att byta denna "glamour outfiten" till en annan färg. Och det blev den här färgen som är riktigt fin. Begriper inte själv varför jag en tog den rosa från början, men som sagt hade jag ju en bad day igår. I samma butik fick jag även tag på smycken som passade riktigt fint till. Visst är färgen fin?


Den är perfektion! Och den är i min ägo!
OM JAG VILLE, så skulle jag kunna bli modebloggare på heltid. Nemas!
Dagens nyinshoppade outfit är från "Oasis London" och jag skulle slå alla illa tagna foton på fjortisbrudar som gör reklam för Gina Tricot. Så. jävla. ointressant.
Efter shoppingen drog jag och Laila till "Heron City" och kollade på en skitbra komedi "Growns Up". Det var länge sedan man såg en så bra film så alla. SE DEN NU!!


Väl hemma så blev det lite omvårdnad av mig själv faktiskt som färgning av håret, måla naglar, peeling och ansiktsmask.

BUUUHUUUU! Blev ni rädda nu.. hahahaaa!
Senare kände jag mig lagom bitchy och hängde på ut för en öl och vilken jävla tattarställe vi hamnade på (Crocks In), man passar liksom inte in där. Folk går ut på detta ställe ser ut som lodisar. huuaa!


God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar