tisdag 21 september 2010

Snart dax

Det är bara jag som är vaken och tv:n, sitter och slötittar på Canal+SF och nu bloggar jag lite grann. Är riktigt nervös och ångesten är maxad till tusen. Om 3½ timme ska jag nämnligen infinna mig på sjukhuset och opereras för 19 gången i ordningen. Ja inte så att alla operationer är stora så de behöver snitta hela magen. De flesta gångerna är så kallade titthålsoperationer, där de går in via naveln och de syns inte efter att de har läkt. Men 3 operationer har de öppnat hela magen, men då är de lite allvarligare operationer. Den här operationen ska de också snitta hela magen och ta bort höger äggstock pga Adenmyos, och en modell större cysta på vänster äggstock. Har inte varit så rädd för operationer alls, men NU! ojoj, det är hemskt. Minns ju när de tog bort livmodern också på grund av Adenmyos, vilken pärs det var. Jag blev så sjuk så sjuk i två omgångar att jag tom fick dödsångest. Nu är jag livrädd för att det ska gå så denna gång också - för de avlägsnar ju faktiskt något denna gång med.
Sedan bedövningen sen då, jisses amalia! Vet inte vad det är för något exakt men de är inte EDNA-ryggmärgsbedövning (får inte ha den på grund av smärtorna i ryggen) och inte heller morfinpumpen (den gav mig ingen bra smärtlindring förra gången), men jag måste ha bevakning dygnet runt och den hade tydligen ett väldigt bra smärtstillande effekt. Ja jag kan ju berätta efteråt var de var för någonting om jag överlever vill säga.
Vad jag kommer att sakna min familj, vänner och alla nära och kära. Ring mig gärna, eller dyk gärna upp och pigga upp mig i denna sterila deppiga miljö. Jag hatar nämligen sjukhus och ligger ofta och gråter om kvällarna för jag känner mig som världens mest bortglömda och ynkliga människa. Ja jag vet så är inte fallet, emn så känns det just då och där.
Ligger på AVD:14 på Södertälje sjukhus så klart och besökstiden är 14-19.

Puss och kram på er alla. Vet inte riktigt när jag kommer att blogga igen, det beror på hur pass pigg jag är.
Ska försöka sova den timmen som är kvar innan klockan ringer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar