lördag 29 juni 2013

Fredag o trött

Igår var de "Fredag" och vaknade runt fem.. Magens fel. Gjorde frukost till en trött målare  "Billy" (tur att det är fredag).
När de åkt iväg till jobbet så gick jag ett andra varv med Trassel. Vi var ute runt halv sex första vändan. 
Ställde kl på 08.30 ifall jag skulle somna då jag hade ett viktigt möte framför mig. Gubben kom hem 10 min innan kl skulle ringa. Han hade klafsat i lera o var hem o byte målarbyxor och skor (klant). 
Jag o barnen drog iväg för efter mötet skulle vi ner på stan en sväng, därefter "MAX" för lyxmilkshake. 
Märkte att jag behövde tanka (hatar att tanka, de är mer manligt).
Efter mötet så shoppade jag på "rea".
Blev 2 klänningar, en Top, ett par jeans till Julia, shorts till mig, deo och kajallpenna (tror de var allt).   
Billig slit o släng kläder o fula är dem inte heller för att de va billigare. Efter vi shoppat de vi skulle så åkte vi hemåt och besökte vår "Granne" MAX. Julia o Marcuz fick en varsin "Max som lunch" och då gick vi alla en varsin "Milkshake".
Och pröva den med hallonsmak om ni inte redan prövat den. Så god! Men man orkar inte en hel. Gubben kom och fick ta mer än hälften.

Väl hemma slö jag till det, Julia hade bestämt middag och tillaga då potatisgratäng, sin egen pepparsås som ingen, då menar ingen gör godare än hon. Musse fick sköta grillen. 
Och jag var ut på en promenad med "Rallyråttan" och slöa o prata med grabbarna mina vid trappan.
Och så min arbetsklädda son Billy och lillen Marcuz ❤ 
Efter middagen somnade jag, undrar varför jag är så trött? Galet att köra bil då när jag är så trött. Försäkringskassan har erbjudit färdtjänst och hemhjälp. 
Men jag vet inte.. Inget snack om saken att jag inte får pengar därifrån. 
Somna i vilket fall som helst och vakna utav en bagare som kom och knådade på mina "bröst" haha.. Och så ville han gå ut med en kompis o de får han ju.. Var ju ett tag sen, plus att han jobbat så hårt de senaste 10 veckor. Helger också. 
Jag gjorde i ordning mig jordgubbar med vispgrädde..
Men fick ställa den i kylen och vara snabbtaxi..
Sen hem igen o så fick jag ett mess av Linda och Maria o fråga om min gubbe var där.. Sen satte vi igång med att larva oss med gubben ;)
Linda o Maria beställde in en öl och vi knåpa i hop texten "Jag vet vad du gör/Lotta" hahahaaaa!! Ja de passa honom hela kvällen, stackarn
Man ser inte så noga vad som står på lappen. Men Zooma in så ser ni.. Haha riktigt kul. 
Nu blir de en powernap.. Trötta jag❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar