tisdag 19 februari 2013

Waynis och kalas

Det var ett tag sedan jag satte mig vid min iMac 27. Men förlåt, jag är så trött att jag är som en zombi. Lättare att bara ta mobilen. Blogga är inte heller prio ett, för jag orkar inte. Hinner somna innan jag ens kommit till andra meningen.
Inatt har jag sovit 1 1/2 timme, vaknade alltså kl 04.01 ja just en minut över fyra. Var tvungen att be om hjälp upp, kom inte upp för de gjorde så förbannat jävla ont.
Och jag blir så arg, trött på allt.
Ibland varar det i ett ögonblick, ibland i långa stunder. Ibland ligger den bredvid mig om nätterna. Ibland sitter den hos mig på morgonen när jag känner mig som den enda som är vaken på nätterna. Ibland sitter den hos mig på morgnarna när jag känner jag känner mig som den enda som är vaken i hela världen. Den, är i det här fallet känslan när jag önskar att min sjukdom var en käft jag kunde smälla till.
Men jag orkar inte alltid skriva om allt skit runt mig. Igår var en vidrig dag, precis som hela helgen.

Idag kom Edwin med lilla Wayne och lilla fina Julia tog med honom och på några ärenden. Och så har jag tvättat Waynes overall som såg ut som en päls mer en än overall.. Hehe, tror Beccas katt hårar ordentligt där hemma.
Här följer lite bilder på Wayne och så som varit under dagen. Ögonen börjar falla ihop så jag orkar inte skriva mer idag.
Trassel klockan 05.00 på morgonen som bara ville sova istället för att hålla mig sällskap.
Wayne smaskar macka kl 7.30 på morgonen.. mam mam mam..
Wayne på väg med Julia på en del ärenden och köpa mat, salva och tvättlappar till Wayne. Och medan de for iväg var de meningen att jag skulle sova.. Hm, yeah gick ju bra..
Sedan sov vi middag tillsammans, jag och mitt barbarn.. De är verkligen mysigt faktiskt..
Här har vi en liten kaktjuv.. Sådan morfar sådant barnbarn.. hehe.. Kakmonster!!



TÅÅÅÅÅRTA ÄR JÄTTEGOTT!!!!!!
MMMMmmmm, så GOTT!!!

Och lite speed efter sockerkicken...


Sen Duscha, välling och sova....
Så nu passar jag med på att säga god natt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar