fredag 22 februari 2013

Nattvak i satans smärtor!!

Klockan 02.43 vaknade jag i natt o kl är nu 03.39. Nu har "åskan" i magen o ryggen väckt mig med igen. Kom knappt upp ur sängen..
Är de bara verkligen jag som har det så här? Är de verkligen bara jag som vaknar av smärtor så jag knappt kan stå upp, är de bara jag som får krypa ibland till toalettens för att benen viker sig pga smärta? Är de jag dom får ta smärtstillande i starka doser på nätterna? Dricker ni kaffe på nätterna för att kaffet (koffeinet) snabbar på morfinet att börja verka?
Hur gör DU som lever med smärtor dagligen? Vaknar du på natten i tuffa smärtor så att du gråter för att det är så jäkla illa?
Hur gör du för att bli kvitt smärtorna?
Jag önskar du vill svara mig hur just dessa frågor.. Du behöver inte vara min bästa vän för o dela med dig av dina tips el råd. Kanske kan vi tipsa varandra?

Ni skulle vara till stor hjälp, både smått som stort och de behöver inte alls handla om smärta som liknar min. Smärta som är kronisk tänker jag på. . Vilken sjukdom som helst.. Liten som stor. Peppra mig med idéer och tips.

Ni kan inte nå mig här på bloggen eftersom jag stängt ner den funktionen pga av en stalker.
Ni som har mig på Facebook, skriv till mig i inkorgen. Jag skulle bli så tacksam. Och vi kanske kan tipsa varann.
Nu verkar mina mediciner och om en timme ska jag gå upp!!
Har inte haft en god natts sömn :-(
Hoppas verkligen ni haft det..
Kram!!
Ps: glöm ej ge mig tips, råd eller bolla idéer mellan varann. Var inte blyg, jagbits inte. Men kom ihåg, de fungerar bara på fb. Skriv i inkorgen eftersom de är mest privat. Vem vet också de kan vara skönt at prata med någon som förstår sig på smärtor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar