tisdag 5 februari 2013

Diss Euw

God Morgon!! haha!! Nä, så skojigt är de ju inte.  Magen har gjort uppror idag och jag har legat hela dagen. Tänkte se "Familjen Annorlunda" men den somna jag bort, tänkt börja läsa "Maries Tantsnuskbok" men har ara kommit till sidan tre. Är de där böckerna så bra? Är de böcker för tanter som inte får till det riktigt? "Gudars vet jag..


Ett riktigt psyko har lagt till mig som vän på FB, rätt rolig att följa för hon påstår att hon är Greta Garbos dotter. Detta skrev hon idag.. En riktig psyko och störd människa, enligt mig!

""I dag med anledning av världscancerfonden ska jag berätta att cancer hette förr kräfta innan det blev så vanligt och är en sjukdom som är skapad av nazisterna.
Det är inplantat av "kreatur - urdjur i människokroppen där fosfor är ett näringsämne för att de ska växa snabbt"! Fosfor distribueras i form på olika sätt bl.a luftburen som jag upplever som gas - medel"!
Jag fick mina kreatur - urdjur inplanterade i mag - tarmkanalen vid 3 års ålder 1954.
Har på olika sätt försökt att få utsatta människor att inse sanningen vilket enbart har medfört att jag själv blivit ännu mer attackerad!
År 2000 på psykakuten berättade jag sanningen för överläkare Moustergard på Helsingborgs psyk akut vilket ledde till att jag blev inlagd på LPT = tvångsintagen då han ansåg att det var en vanföreställning!
Jag står fortfarande för mina åsikter och genom min privata forskning kan jag i dag bevisa att mina påståeneden är riktiga!
Nazisterna har fått in ofantligt mycket pengar till forskning för en fruktad sjukdom som är skapad av !!!!!! !!

Jag fick dessa som nazisterna kallar kreatur - urdjur inplanterade i chokladpudding som jag fick för att jag varit så "duktig när Albert Bonnier fått sina barnpornografiska bilder ihop med andra övergrepp 1944!!!!""

Stackars människa, varför är hon inte kvar på psyk?
Här är en till:

Har lite svårt att formulera allt som hände omkring när jag som 9 åring låg nerdrogad i Simtuna prästgård på vinden och sedan födde en son.
Att jag födde ett barn var jag inte medveten om i mitt nerdrogade tillstånd utan mina upplevelser var att det gjorde ont - att det blev värre och värre sedan släppte alltihop och jag hörde ett barnskrik men jag fick aldrig se något barn.
När en man kom och frågade mig om vem som var hans pappa - visste jag inte det. Jag fick så starka känslor för mannen som jag inte förstod då och hur skulle jag kunna veta vem som var hans pappa!
Sedan kommer mannen igen nu med unga män - deras pappa som satt i bilen ville veta vem hans pappa var och de ville veta vem deras farfar var - det visste jag inte..
Hur kunde jag få sådana känslor igen det kunde jag inte förstå och hur skulle jag kunna veta deras anfäder!? Människor var konstiga!
I dag är jag ofantligt glad och tacksam för min förstfödde son Anders och hans söners styrka och mod att söka upp mig då det som hände 1951 har legat i bakhuvudet som en smärtsam dröm.
Birgitta som jag växte upp med har alltid sagt att mina upplevelser har varit vanföreställningar och att jag är psykiskt sjuk. Så har det varit från 3 - 4 års ålder.
Birgitta var behjälplig vid alla övergrepp och även när jag drogad fördes till prästgården - hon var arg när jag kom hem igen för de hade lovat henne att "jag aldrig skulle komma hem igen"!
Jag straffades mycket hårt!!!!!!
Jag har "försonats med vad som har hänt och är inte bitter över nåt"!
 

Det finns massor utav hennes händelser i livet/ Psykiska påhitt enligt mig.

Jag måste fråga er övriga läsare i denna blogg, har ni hört talas om denna story? Och denna människa är helt psyko tycker jag. Vet inte om hon har öppen sida på FB men kallas sig "Gunilla Gårbo" 
http://www.facebook.com/gunilla.garbo?ref=ts&fref=ts 
 

 Sedan har jag en till story via FB, men där lugnar jag ner mig då jag sagt den människan en sanningens ord i morse. En fin människa (tror hon) som ska leka skenhelig och så. Denna människa är en stor bluff rakt igenom. Jag väntar fram till fredag annars gör jag mitt drag här också. Nämn mm får ni då! Man lurar och bedrar inte mina vänner, så går de inte till..

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar