torsdag 11 februari 2010

Svininfluensan?

Det är en kall och vad man i folkmun skulle säga "trist" Torsdag vi vaknat upp till här i Tälje. VARFÖR är det så jävla kallt här inne för? Vaa faaan!!
Jag vill kunna gå naken, eller, jag vill åtminstånde kunna ligga invirad i en filt OCH duntäcket UTAN att frysa. Och dessutom har min kropp intagit komaläge så det är bara att hoppa på sömntåget.

I morse trampade jag som en tok på en Crosstrainer och efter låg jag med mjölksyra och andnöd på golvet i krämpor.
Skulle väl behöva åka till akuten, men det lockar inte att sitta i en steril ocharmig tegelbyggnad och titta på andra gråmiga människor. Den ena värre än den andra. Jag tror folk hostar lite extra högt, haltar lite mer - krälar - och lägger på en vit foundation innan de entrar byggnaden för alla ser ut att vara drabbade av rabies, AIDS och svininfluensa på samma gång. Tror dom att de ska få gå före i kön? Jag har testat samtliga av de där metoderna så jag VET att man inte får gå före i kön. Spelar ingen roll om personen före dig lider av vanlig förkyldning och din fot ligger demonstrativt på bordet, svart och trippelt så stor mot vad den brukar vara. Det är verkligen no pradon innanför de dörrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar