lördag 3 november 2012

Vårdinge kyrka

Precis kommit in från den sista rundan med "Trassel" som fick lufta pälsen utan koppel på säker stig, där risken är liten att träffa andra hundar. Har bestämt mig för att kastrera honom. Tror han har det jobbigt i sin könsdrift eller va sjutton de kallas, Ja alla med de könet har nog jobbigt. Haha.. Jag ska inte avla på honom i varje fall.
När jag kom in från promenaden då har Billy gjort varm choklad med "sprutgrädde" (jag som skulle ha den grädden till när jag får finare "besök").

Nu är det nedräkning till att familjen återförenas och presenter har jag att vänta på också minsann. Söta, fina Marcuz har messat mig varje dag. Saknar nu ❤

Nu har jag under dessa 2 dagar besökt och smyckat 5 gravplatser. Jag har gjort alla gravarrangemang själv och de är gjorda i stående form i år. I dem har jag givetvis oasis, granris, blommor, pynt som små änglar, kottar, pumpor,småsaker i keramik mm. Dessa är uppskattade av släkten och även mina vänner gillar dem. Fick 4 st beställningar om att göra liknade nu till "Alla Helgona Helgen". Skulle gärna ha gjort det men har mått så dåligt att jag inte orkat med. Gör dessa även till julen, kanske hinner jag med till er också.
Dessa är fina och så ligger det ju tanken att jag har gjort dem för dem jag saknar och älskar. Ska även tändas ljus och göra något litet här hemma för våra nära och kära.
Jag blir också glad över att de är så uppskattade. Igår kom farmor hit rusande och frågade om jag skulle göra en sån där "fin och ståtlig grav arrangemang till farfar Topi". - Ja så klart och sa att min pappa, lillebror och farfar Topi kommer upp som igår. Hon blev jätteglad eftersom Topis bror skulle komma ner och då ville farmor Marjatta att den skulle finnas på plats eftersom de är så ståtliga (tack för det Marjatta att du tycker om dem). Trevligt och kul när ni gillar den. I morgonbska jag tända facklor vid gravarna. Kommer ta bilder så får ni se vad fint de kommer att bli ❤
I dag var jag till minneslunden och gammelfarfar och gammelfarmor platser i Vårdinge kyrka.

Hittade på instragram en checklistan som Alexsandra har skrivit till Julia. Alexsandra skulle nämligen ha middsgbjudning av sina vännerföljt av en utekväll. Tyckte den listan var lite kul. Lilla gulliga Julia finns alltid i nöd. Nu tänker jag lägga mig på soffan och titta på TLC på tv:n. Hoppas jag sover i natt och slipper kramperna.
Här är bilder från dagen i Vårdinge kyrka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar