söndag 11 november 2012

Seg lördag, seg råtta

Lördagen har svischat förbi, nog mest för att jag varit och är så trött. Med att inte kunna sova på nätterna eller när det inte finns någon hemma så kommer tankarna. Och jag kan inte sova.
I morgon (eller rättare sagt idag) är det farsdag. Jag kan aldrig mer fira honom med en farsdagstårta och presenter längre. Nu kan jag bara tända ljus och facklor och lämna blommor samt ett kort på hans gravplats. Min pappa, älskade pappa. Allt är så annorlunda nu utan dig. Alla storhelger, födelsedagar, din födelsedag och farsdag känns så tomma. Du fattas mig så mycket älskade pappa.

Skulle egentligen suttit barnvakt idag men pga Julia loppan blivit...! Så fick farmor ta över. Men den 17:de så kommer den lille och är hos oss en vecka. Så mysigt och underbart att ha honom. Längtar faktiskt. Waynis pappa och mamma drar iväg på lite semester. Kan de behöva de också.
Jisses så trött jag är, men om jag förflyttar mig från soffan till sängen så blir jag väl pigg antar jag.
God middag har jag fått i mig och dessutom sluppit tillaga den själv. Inte illa det.. Bortskämd både igår och idag. Så skönt när krafterna inte riktigt är med mig.
Nu blir det snart sängen för min del.
God Natta!! Zzzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar