måndag 26 november 2012

Putsat var de här..

Ute med "Trassel" på den sista rundturen innan jag tänker borsta tänderna o ta ur linserna. Haha, "Trassel" försvann och jag stod och ropa och ropa på honom.. Men såg inte till honom. Då sitter hunden vid mina fötter och tittar undrande på mig och undrade säkert vad jag gapade om.. Kanske har jag en alldeles förliten hund.

Har suttit i några timmar med att brodera julkalendern till Wayne. Jisses de kommer bli dag och natt de sista dagarna känns de som. Sedan sätter jag min egna design på den.. Ni får se sen!

Idag har jag plockat, städat och torkat skåpluckor mm.. Skönt, får ta lite var dag. Har haft turen att sluppit putsa fönster i varje fall. Hade aldrig gått själv. Är både fysiskt och psykiskt slut vid de här laget.
Angelica var här och putsa fönster åt mig idag på nedervåningen. Och jag måste verkligen berömma henne. Jätte fint och jätte bra arbetat. Jag är super nöjd! Tack, Angelica!! De är verkligen guld värt.
Rekommenderar henne om ni behöver fönsterputsning.
Julia lagade middag idag.. Jättegott.. Julias pepparsås gör ingen lika bra som hon.

I morgon ska jag sövas ner för en sorts koloskopi. De måste förbi ärret på tarmen denna gång. Och i morgon kommer jag ha smärtor som är till duga. Vad de handlar om är jag inte riktigt redo för att skrivs om. Måste få mer info av läkaren på medicin först. På fredag ska jag dit. Nu är allt i rasande fart och jag hänger inte riktigt med.. Eller informationen blir alldeles för mycket för att ta till sig på en och samma gång.
Men nu är jag galet trött och smärtor till jupiter. Hoppas jag får sova denna natt utan smärtor och ledsna ögon.

God Natt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar