fredag 16 november 2012

Bokat..

Hej alla som är trötta men inte kan sova.. Tröttheten hänger som ett moln över mig. Krampattacker fick jag här under kvällen. Söta, fina och goa Marcuz hjälpte mig när jag knappt kunde gå. Nu känns de bättre, tack vare morfinet.

Idag var Saga här och hälsade på och de var kul att se henne, de var ca 25 år sen sist. Tänk vad livet rusar iväg. Kul att veta vad som hänt med sina barndomsvänner. Saga har i varje fall lyckats med att få 8 st barn, bra jobbat.
Vid halv fyra så var de möte och de gick så där eftersom jag var trött och hängde inte riktigt med. O.R.K.A!!
Blev bjuden på middag ute idag men kraften ville inte riktigt infinna sig så de blev hämtmat i stället. Kanske inte lika mysigt eller artigt att inte vilja gå på restaurang. Men just nu går de mesta på sparlåga.
Pratade med "någon" i telefon idag och blev ledsen över hur självegoistiska folk egentligen kan vara. I vissa lägen så behöver man kanske lite stöd, få prata om de som tynger en, råd eller några tröstande ord. Jag försöker och vet att jag ofta lyssnar på dem som jag tycker om och ja även dom som jag inte har så mycket kontakt med också. Jag gör de för jag bryr mig om mina medmänniskor. Den här "någon" har jag stöttat, ställt upp på till 110%. Men vad fick jag tillbaka? Jo, "någon" har det alltid värre än någon annan och "någon" är allmänt dum i sina uttalanden. Nån gång finns det måtta på saker och ting. Snart orkar jag inte längre. Tur att jag har min fina familj, alla mina vänner som finns där. Ni är fan bäst!!

Snuttisen var här idag och vi bokade våran resa till London. Hoppas de blir skönt att komma iväg.. Min fina flicka. I morgon eller idag egentligen ska vi upp tidigt och sjunga för min solstråle "Julia" som blir 16 år.
Och fönsterputsningen har jag lejt bort, känner att jag inte orkar det nu när jag mår som jag gör. Så en rar tjej fixar det åt mig för en slant.
Nä, nu ska jag sova..
God Natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar