måndag 19 november 2012

Måndag morgon..

God Morgon kära läsare!!
Måndag idag och jag känner mig rätt så pigg (än så länge). Men värken och kramperna är ju där varje morgon.. Ungefär som att magen vill säga god morgon. Här har Wayne fått sin morgonvälling. Egentligen äter han gröt på morgonen när han vaknat, men så gör vi inte här utan han får en flaska ersättning. Varför? Jo helt enkelt för att på morgonen så har jag värk och de enklaste är att han får ersättning och jag får i mig de mediciner jag behöver för att dagen ens ska fungera för mig. Underbara morbröder som bär upp honom och så tills mormors värktabletter har satt fart. Och med kaffe så värkar medicinen fortare. Men vi får ta det som det är och Waynis mor och far är medvetna om det och litar ändå till 100 % på mig och tycker vi kör på mina rutiner. En timme senare får han sin gröt och vi har mysigt på morgonen. Mormors och Wayne's rutiner funkar bra.
Marcuz och Wayne leker något så otroligt bra och Wayne är riktigt förtjust i Marcuz. De bara lyser om honom när han får se Marcuz. K Ä R L E K!!

Idag ska vi ner en tur ner på stan för ett ärende, kanske luncha el fika. Köpa gravljus. Vi tänkte ta oss en promenad ner jag, Billy och Wayne.
Nu ska vi äta gröt här och så fixa lite för sen bege oss mot stan..
Idag tänker jag inte låta någon göra mig besviken.. Bollen ligger hos "någon" nu.. Och man kanske skulle göra en lasange till mitt hjärta som tog emot all besvikelse jag hade igår.. Till dig vill jag bara säga du är enastående ibland ❤
Och även en Bamse kram till en vän som lyssnade som prata med mig. Tack för att du/ni vänner och familj finns där till 110% när allt gör så jävla ont i kropp och själ...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar