lördag 5 november 2011

Vart vid Pappas grav

Var uppe runt sjutiden och kom knappt upp från sängen.. Väl uppe var det bara o ta full dos smärtstillandra och lägga sig en timme till innan man kunde komma upp ur sängen. Vi gjorde i ordning oss lite snabbt och drog oss iväg till Turinge Kyrka för o fixa gravarna och tända ljus.

Pappas grav-arrangemang som jag också själv gjort blev jättefin och ännu finare när den kom på plats. Saknaden är stor och något förvånad är jag över att inte någon har varit där och tänt ljus alls på pappas grav. De var de samma som jag la dit sist. Självklart blir jag besviken.. Men älskade pappa jag har gjort fint där nu och tänt 5 st ljus. Det känns så sorgligt allting, inte ens de du ville fick bli så som du sagt. Du vill inte att släkten skulle ha någonting med boupptäckningen eller inblanda sig i huset mm.. Han ville att mamma skulle låta bank och jurist ta hand om allt!!
Utesluta mig med att ta dit andra boupptäckningen och hitta på någon historia kring att jag inte kan gå dit? Jag fick inte ens redan på tid och plats!! Varför? Varför er elakhet? Vad vinner ni på det undrar jag? Är det eran pappa som gått bort? Och varför går ni mot min pappas vilja? Och så kan ni inte ens tända ett ljus på graven åt honom..
Detta gör mig faktiskt så ledsen..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar