söndag 13 november 2011

Farsdag

Det är farsdag idag och jag har tänt ljus och tänker på den finaste ängeln. Pappa de är drygt 2 månader sedan du lämnat oss för den andra sidan. I fredags hände en underlig sak som jag inte kan släppa. Jag somnade till på soffan och jag drömde om dig och den drömmen var så intensivt verklig. Och du ville mig något, ja de gjorde du och jag förstog vad du ville mig. Konstigt, men jag tänker på det hela tiden och de var som du var så nära mig.
Saknar dig så mycket mitt älskade pappa-gryn.
Denna bild är tagen förra året på farsdag. Minns hur skojig och rolig du var den här dagen och vi åt tårta som det "grattis på farsdag". Och så glad du var.. sprudla av tokerier gjorde han. De kan man se eftersom han satt på sig farsdagströjan och strumporna skulle också vara med på bild. Hittar ni dem? Jaaa, på pappas axel och på dem står "Till världens bästa Pappa". Så fin du är pappa <3<3<3

                               ---------------------------------------------------------------------

Gud så "B O R I N G" mitt liv känns just nu. Nyopererad så kan man knappt göra någonting mer än att ligga och snurra i sängen eller soffan och emellanåt peta i sig något att äta. Ja de där med att äta är svårt än så länge. Tror jag fått någon infektion men, typ urinväginfektion. Tittar just nu på en repris från förra veckan "Min mans Bröllop" ett program där mannen bestämmer hela bröllopet och ska fixa allt från brudklänning till kyrka och den blivande bruden får inget veta. Samt får de inte ses på 3 veckor. Haha, ja jag personligen hade aldrig vågat släppa min man lös i allafall..

Ha en fortsatt trevlig söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar