fredag 4 november 2011

Spruta, symboler och gravkransar

Har dagen till ära umgåtts med den här bruden som "luften gick ur" på för ca 1 år sedan. Hon gick runt med mig runt för att leta och välja en symbolisk sak. Och jag köpte några kottar, videung, ljung och stenar med texten saknar dig på och 10 st jättenålar och ekollon. Tror ni kanske undrar vad jag ska med detta till, men ska snart förklara det också.
Vi sprang butik efter butik för att hitta den där symbolen jag måste ha. Hittade en tjusig sak.. Fick bli den så länge tills plan B kommer.


Tanten som blev platt..

När vi satt där på fiket kom jag på provet som jag skulle lämna idag.. De var ju bara slänga i sig den där mackan och då kommer killen som serverar med en latte och en bakelse och bjöd mig på.. hihi Alexsandra o Laila de fick inget ;-)
Mums, mums.. Lovar att jag fick den för mina sexiga strumpbyxor..hehe


Sedan var det full rulle hem för att hämta remissen och till provtagningen och vi hann. Vi hade en hel kvart på oss.. Haha, ja detta kunde ha slutat illa.. Allt jag inte har en ända bloddroppe på måndag.
Det gör ont att ta blodprov och de andra för veckan också.. Nu vill jag ine se en spruta mer..




Därefter åkte jag hem till Marcuz och till en lycklig Trassel också.. Han hoppar, dansar, gnyr  en lyckosång och får tom en liten tår i ögat av glädje. Och alltid när man kommer hem så är det mig att ska pussa och gosa i 10 minuter. Man är ju alltid varmt välkommen om man säger så.
Hemma gjorde jag de sista på farfars grav arrangemang  inför "Alla Helgonahelgen" tycker den blev jättfin om jag får skryta lite..







Så blev den och nu står den på plats och tindrar med sina ljus.. Blev jättefint..
Vila i frid Kära Farfar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar