lördag 19 november 2011

Trassel på dejt

Det är lördag idag och en riktigt tråkig sådan också. Att sitta hemma på grund av att det gör ont är inget roligt. Man skulle vilja göra något, men vad?

Igår var vi ut till pappas grav och tände ljus och satte dit rosor. Faster har varit ute med en jättefin, stor ängel. Så fin den var.
Handlade lite mat och Marcuz fick bära. Sedan var lilla plutten så duktig att han tillagade en laxgryta minsann. Alla mina kids gillar att laga mat, jätteroligt! Idag ska Billy tillaga middagen, han har något recept som han vill pröva.
Måste vara försiktig med vad jag äter nu, ingen trådig mat, bara mörkt bröd och mest dricka mycket.

Egentligen händer det inte mycket här och de är väl så efter en operation, en dag i taget.. Idag har jag ont och vet inte om de beror på om jag ätit något jag inte bör eller om de har med o göra att jag studsa runt här o där igår.
Igår fick jag ett samtal som innebär att man ska medverka i tv och de handlar om mat.. Help! Men samtidigt gillar jag det. Kan ju bli roligt och spännande..
Nettan dök förbi här och då fick Trassel träffa Gary.. Trassel var riktigt kaxig..hehe


Gulligt va?

Nehepp nu tänker jag ta mig en powernap.. har ont!!
Puss och Kram alla fina

1 kommentar:

  1. hej.. Ville bara säga att Trassel (bebis) är sjukt lik Bowser... Hann aldrig träffa Trassel innan han flyttade till er.. men jag tror att han har det toppen hos dig... (Rosel är min mamma alltså)
    Ta väl hand om honom:) Det förtjänar han...

    SvaraRadera