måndag 23 augusti 2010

Skolstart

Imorse väcktes jag av en brutal smärta i magen. Klockan 5.50 - 7.00. Sen stegade jag ut, måttligt vacker - snarare rejält risig. Upp med kidsen och iväg till med dem till skolan.
Var med Marcuz och sedan var det samling utomhus för att hälsa alla 6 åringar välkomna till skolan. Därefter bjöds alla skolans barn på glass på skolgården - - och där står Max i all sin prakt, lite halvt svettig,seniga muskler som flexades i t-shirt och blondt, lockigt hår. Givetvis hade han en gyllenbrun bränna också. En överjordiskt fräsch pojkspoling på ringa 25 bast.. Haha.. Och sedan upptäckte Marie och jag att Max jobbar på Marcuz fritidsavd. Marie fick nu första tjing att hämta Marcuz varje dag från fritids.. Hon hoppade och tjoade och tjatade om att få vara den som hämtar Marcuz, allt för att hon ska få titta på detta ögongodis. Snart får väl Cilla och Fille en styvpappa på ringa 25 bast.. haha. Akta dig Patrik ;)
Idag skänker jag mina tankar till min farbror "Christer" som ligger på sjukhus och opereras i morgon för lungcancer. Hoppas allt nu går bra för honom i morgon. Kommer att åka upp och hälsa på honom någon dag med pappa och mamma.

2 kommentarer:

  1. jasså du menar at jag ska börja hämta mackn från fritids ;)

    SvaraRadera