torsdag 19 augusti 2010

Nattbesök på sjukan

Har precis kommit hem från Huddinge sjukhus. Blev inget väntande tills i morgon eftersom sjukvårdsupplysningen tyckte inte jag skulle vänta tills morgonbitti.
Nu har hon gått upp i säng för att sova. Hon fick "primperan" mot illamåendet. Sen har hon fått bedövning på sjukan så nu hoppas jag hon kan sova gott.
Hon fick också mediciner som jag får hämta ut i morgon. (tycker så synd om dig lilla Julia). Om 3.5 timmar ska jag upp för att köra pappa till Huddinge. Stackarn ska sövas ner och sedan går de ner via halsen. Likt en svärdslukare hade läkarna förklarat.
Marie då, hon körde jag hem i samma veva som jag skulle åka in med Julia till sjukhuset. Den stackarn har åkt på gallsten hon, blir väl en operation för henne också. Men det får hon säkert veta i morgon då hon ska tillbaka och göra en röntgen.
Själv sitter jag här och pimplar kaffe mitt i natten för att få morfinet att värka fortare. Har jävligt ont jag med nu och de beror nog på att jag glömde helt bort att ta med mig mina värktabletter. Är trött, riktigt jäkla trött och börjar känna att tårarna är på väg nu men jag kan inte sova pga den här smärtan heller. Sen vet jag inte men jag kanske blir ännu tröttare om jag går o sover nu.
Är jorden den jävligaste platsen av alla? Ja jag tror faktiskt så. Och någon gud finns det då fan heller.

Marie emellan en av sina krampanfall =(


Och här är mitt eget kött och blod.. Kärlek till dig mitt hjärta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar