måndag 9 maj 2011

Grattis till vinsten

Måndag måndag.. Men ändå inte vilken måndag som helst.. Jag har varit med mina älskade föräldrar hela dagen. Och det behövdes, det behövdes verkligen.
Just nu är varje tillfälle guld värd för mig. Gud, vad jag älskar dem <3

I morse var jag på VC och ska få mig en kortisonspruta mot pollenallergin. De tabbisar jag fick hjälpte nada. Och när jag var där tog vi upp problemet runt min mage och han ska skriva en remiss till Huddinge sjukhus eller Karolinska i Solna. Detta känns så bra, så bra att få komma till en annan läkare. Enligt min VC läkare har min gynläkare fastnat och vet inte vad han ska göra mer. Och jag behöver specialist vård nu av kunniga läkare inom detta. Jag hoppas verkligen att det fungerar och jag får en bra läkare där uppe. Det är olidligt att gå så här och ännu mer olidligare är att jag måste må bättre nu för att hjälpa föräldrarna fullt ut nu.

Jag och Alexsandra satt och planerade runt studenten idag :) I morgon ska vi åka ner och beställa tårta och med tryck på ska det vara.
Och ett stort grattis till dottern som idag vann en Pentax systemkamera samt 1000 kr att handla studentartiklar för. Detta vann hon hos Önskefoto.. Lyllo dig gumman <3

Och grillat har vi med gjort idag.. Kort och gott så har dagen varit bra även fast magen inte vart bra.. Men ändå, känner mig glad över de lilla.
Och vilken SOL vi haft idag, det gillas stort!!

Kram på er alla söta och rara <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar