fredag 13 maj 2011

En kamera

Fan så surt det blev nu då!!Igår gick det inte att blogga pga uppdateringar utav "Bloggers server". Men inte nog med det så har 3 st inlägg försvunnit från mig. Onsdagens hittade jag dock, men de andra är puts veck. Tyvärr inget att göra någonting åt nu.

Igår hade jag besök utav Åsa och hennes kids. Hon behövde "skjuta upp mensen tabletter" som jag har.. Vem vill åka på semester till sol och värme och ha lingonvecka? Nää, ingen! Tur att sådana tabletter finns, eller hur Åsa?

Rebecca och Edwin kom över, för att Edwin ville låna min brudklänning.. haha, de där lät riktigt sjukt. Nej Nej, Edwin är inte gay (hoppas jag iallafall). Så här är det att Edwin håller i en av sina bästa vänners svensexa och då ska den här maskerad-bröllopsklänningen av lite porrigare stuk användas på den blivande brudgummen.. haha..
Inte nog med det så vill min "svärson" Edwin att jag ska ställa upp som en strippa.. Inte riktigt men i morgonbitti kl 08.00 ska jag då leka bud (iklädd i DHL-kläder) som kommer och ringer på dörren för att överlämna detta paket. Samtidigt ska jag leka kissnödig som attan och fråga snällt om jag får låna toaletten. Väl inne på toaletten ska jag klä av mig och vira in mig i en handduk och blöta håret lite grann. Samtidigt så kommer brudgummens "svärfar" och jag går ut från toaletten och säger "OJDÅ" och kilar in på toaletten igen och byter till mina kläder igen. Utanför får brudgummen en rejäl utskällning utav sin svärfar. Haha..
Undertiden kommer 15 st grabbar dundra in i lägenheten och sedan är kidnappningen igång och Svensexan sätter fart!!

Idag har jag städat i grabbarnas rum.. OJ OJ OJ säger jag bara!! Man kan nästan tro att jag har två stycken helvilda grisar i det rummet.. Har skurat ALLT och då menar jag precis ALLT i detta rum. Från golv till tak rakt av och de tog många timmar det.
De kom nyss in och steg med varsin läsk och en chokladkaka in i sitt rum och Billy utbrister - ÅHH, vad skönt det är med rent rum! UNGAR alltså!!

I eftermiddags var jag på sjukan och fick även mitt intyg med mig så jag kan ta med mina mediciner när jag reser iväg.
Sedan hem o städa lilla hallen och skura ytterdörren både ut och invändigt. Finns det något härligare än städat hem?
Klicka hem nya vardagsrumsgardiner också. De blir säkert bra.

Känns som dagarna nu är fullspäckade ett tag framöver och de är samtidigt lite jobbigt pga av smärta och allt runt om pappa. I morgon ska mamma och jag åka iväg till Nyköping för att hälsa på mormor som ligger där pga bruten lårbenshals. Samtidigt vill jag låta mamma få prata och få gråta för hon behöver det. Mamma är ju den som är med pappa hela tiden. Hon kan inte så lätt prata i telefonen eller när man kommer dit och hälsar på, så är det inte lätt att prata när pappa är med. Mamma, lilla fina mamma har det verkligen tufft. Jag kan alltid gråta här hemma och har alltid mina fina som finns här för mig, mamma har ju inte det och bär mycket inom sig istället. Och allt måste få komma ut.. Hon måste vara stark för pappas skull.. hur lätt är det? Hur lätt är det att leva med en sån ångest som vi alla har?
Ska ta med en kaffetermos och Julia håller på att baka en sockerkaka åt mamma och mig. Så jag tänkte stanna bilen vid nån enslig plats där vi kan få vara ifred och bara få prata med varann och gråta i varandras armar.. Bara min fina mamma och jag!! Herregud, så jag älskar mina föräldrar <3.

Berättade i något tidigare inlägg att min dotter Alexsandra vann en systemkamera. Den systemkameran kom idag. Och den fick jag av min fina dotter. Hon har ju en som är mycket bättre och mycket dyrare.. Tack så mycket fina "snuttis".. <3

Oj, det blev nästan lika lång som en roman.. Bjuder lite på bilder från min nya kamera.

Mina två fina grabbar på cykel.
Julia hittade en groda och tänkte nu pröva lyckan om de skulle bli en prins om hon kysste den.... 
Men grodan ville inte alls bli kysst av Julia och sprang in Marcuz tröjärm.. 
   

Hittade även rabarber, så nu kan vi göra rabarber och jordgubbs-paj här i sommar.  
Vi ses i morgon!

1 kommentar:

  1. Tips som alternativ till en strippa, haha:
    http://worldoffredrik.blogspot.com/2011/05/strippor-i-all-ara-jag-sager-bara.html
    /Lisen

    SvaraRadera