onsdag 9 februari 2011

Lite ordning nu

Är trött på det här nu. Känner mig inte repad än efter operationen. Ligger mest i soffan och tittar på tv eller sover. Mådde jag så här i september när jag gjorde den operationen? Ne, jag kan inte minnas det.
Igår upptäckte jag att själva såret har börjat vara, inte bra det vet jag. Tvättade av och la om nytt förband. Nu ser man att det geggas gult igen på förbandet. Inte bra alls. På högra sidan har det svullnat upp, alldeles intill operationsärret. I morse hade svullnaden blivit mer och det gör ruggit ont, känns som någon sticker in en kniv och alldeles hårt är det med. Allt detta bekymrar mig också så klart.
Pratade med en sköterska i telefonen som ville att jag skulle komma in akut, men det vill inte jag. Har träffat 39603335 st olika korkade läkare och fått nog.
Min läkare är på operation hela dagen idag och i morgon finns han på mottagningen och ska då ringa mig.

HJÄLP!!! Mitt hus förfaller här, och jag gör ingenting. Nu måste jag fan få ordning här hemma. Men det är inte lätt för jag blir helt slut, typ kraften går ur mig totalt och jag svettas så jag blir sjöblöt. Men idag måste jag, känner mig så förbaskat elak när jag låter alla andra ta mina sysslor, samvetet gnager i mig när andra tar hand om det som är mitt jobb.
Idag måste jag försöka få detta gjort:
  • Tvätta 
  • Damma av möblerna lite
  • Städa toaletten 
  • Plocka undan lite
  • Dammsuga och torka av golven 
Detta måste ske under dagen för när familjemedlemmarna dyker upp här så får jag skäll.. De är så goa allihopa som bryr sig om men de är lite dåliga på att se vad som behövs göras här hemma.
Ska bara vila lite för jag känner mig lite snurrig i bollen.. Ska nog ta en scones som Billy gjorde igår och te till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar