torsdag 10 februari 2011

eee

Jag är så fruktansvärt trött nu så det är helt sanslöst... jag brukar aldrig vara trött. Men nu har det gått en och en halv vecka efter operationen och jag känner mig riktigt trött mest hela tiden. Som idag så kom mamma och pappa de var här i drygt en timme och jag var totalt slut efter att ha varit uppe i en timma. Somnade som en bebis på soffan efteråt. Haha, ja det är kärringläggning varje dag här nu..
Min läkare ringde tillslut idag och jag ska dit i morgon. Han tog in mig mellan sina patienter. Tack Doktorn. Han talade även om att svaren hade kommit och jag hade ett flertal cystor av olika slag i och på äggstocken, Han skulle prata mer om det i morgon.
Nu ska jag titta/sova på film..

Hoppas jag snart står på benen igen...!!!
"En frisk person har tusentals önskningar.
En sjuk har en." Lev väl, lev nu!

Jag och Musse hade ett välbehövligt samtal idag om en hel del saker, har känt mig lite ledsen och egentligen helt orkeslös efter operationen. Vi snackade om en del och det var skönt att prata med nån som förstår vad man känner och varför man känner som man gör.

Fråga mig inte vad alla eeeee är för något, får bara inte bort det.. Somnade till lite här i bloggskrivandet och de blev så här.. Haha, det går inte skriva efter det heller.
God Natt eee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 kommentar:

  1. Skönt att du verkar piggna till igen!

    Stoooort varm kram från mig!!!

    SvaraRadera