onsdag 27 oktober 2010

Halloween

Tjaa tjaa...
Sitter hemma och har faktiskt skickat iväg dottern till Stockholm för att det sista till halloweenkostymen. Sådär i sista minuten kom jag på att jag nämnligen behöver lite smågrejer. Har ju lite att styra upp fram till dess bara... och jag orkar inte det.. möö. Och har jag tiden? Det återstår att se imorgon hur back jag ligger då.
I övrigt finns det inte så mycket att berätta. Jag lever inte världens mest jetsetiga liv för tillfället i brist på tid och pengar då jag är ungefär lika rik som mitt fadderbarn i Thailand. Eller, hon har ju åtminstone 200 kronor att festa loss på i månaden... vilket är betydligt mer än vad jag har. En annan måste ju spara sina arma slantar till viktigare saker än champagne och dyra skor. Jag kan ju göra som alla andra bloggare och säga att lågkonjan har drabbat mig. Får nog ringa banken och be han fylla på mitt konto.. heheehe.

Inatt låg jag vaken till långt in på småtimmarna i en snurrig dvala och drömmarna var sanna men osanna. Jag vaknade och somnade om och om igen med ett ryck, det var som ett tecken.


Usch. Nya tag. Men inatt hade jag behövt dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar