onsdag 3 juli 2013

Flyktdagen..

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.. Säger du att du är min hjärtevän så är du kanske de..
Min älskling drog iväg till Halmstad igår för att arbeta som "agent" e hemlig sådan. Vad får jag nog inte heller skriva här. Men saknar honom gör jag redan ❤ 
Puss puss älskling, du är så go, snäll och fantastisk när du inte får svaj med insulinet. 
Igår eller natten till igår så gick våran murade grill sönder, hur vet jag inte. Men är inte "stora" Reijo" här och fixar så är lilla "Reijo" här och fixar (Billys andranamn är Reijo). 
Han murade upp den och murade även så att röken går åt ett håll istället för båda. Och sedan målade han den vit och fin.
Här är den precis nymurad, dags för målning.
Färdig för att grillas igen i. Här proveldar vi medan "fina" Julia bakade en underbart god "Jordgubbstårta".
Idag var jag med mamma och vi gick runt på stan för att kolla efter resväska till henne. Och vi hitta väskor från 1500kr och uppåt (billigt liksom). Vi tog en fika och åkte sedan mot Coop.
Där på Coop hitta vi våra, ja just våra resväskor.. 249kr st för en. Vi köpte en varsin..

 Handlade lite käk åt ungarna och Julia ville absolut bjuda mormor på nåt paprika grej som inte såg gott ut el lukta gott..
Sedan körde jag hem mamma och hämta upp Alexsandra vid hennes jobb och drog hem till mig. Snacka lite och fick kidsen i säng. 
Hade handlat hem lite mat o så samt gav jag dem 200kr i matpengar om de fattas något som mjölk mm.. Gav dem en varsin slant också. Hoppas de sköter sig också och Julia ska jobba på som vanligt,
Nu släcker jag och Alexsandra lampan för att sova. 
God Natt❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar