tisdag 20 mars 2012

Pippi Lotta talar..

Här kommer Pippi Lotta, hemmavarande i Villa Ville Kulla.. På riktigt alltså!!
Har under kvällen haft lite mysig hemma SPA. Peeling och ansiktsmask i fejjan, noppat ögonbrynen och gjort en avfärgning av mitt illröda hår. Nu har jag exakt samma hårfärg som Pippi Långstump.
Från denna färg---->
Uj, ser att jag måste fasiken åka till solarieholmarna i morgon.. snacka om att man e blekfis nu alltså.
Hur som helst så ser jag ut så här nu---->
Hahaahahaha... JISSES!! Jag lovar jag har denna hårfärg.. Läckert va? Nåja, i morgon ska jag slänga i min orginalhårfärg. Lämnar alltså det illröda för ett tag framöver. På onsdag sitter jag på frissan i några antal timmar för en hel del nya färger. Ny färg, ny Pippi Lotta!!!

Har legat gött i sängen och glott på TV och givetvis Big Brother.. Har endast missat ett program av BB på tv. Men följer även BB "live". Något som jag vet är att nästa söndag kommer det in en ny tjej, En känd bloggare.. Hm, vem kan de va då tror ni?

Har varit hos mamma idag och hjälpt henne så att hon kunde handla upp lite innan vi drar till Åre.
Min mormor som ligger på sjukhus har blivit lite piggare idag, men än är det långt ifrån att hon kan lämna sjukhuset. Idag när jag kom hem till mamma så slängde jag mig i pappas säng och grät. Sedan så pratade jag om hur mycket jag saknar honom och alltid kommer att älska honom. Han är den finaste ängeln där uppe. Alltid älskad, alltid saknad är du min älskade Pappa <3
Min morfar som lämnade oss för en vecka sedan är också så saknad och älskad. Undrar vad pappa och morfar gör just nu, sitter de och pratar gamla minnen, tittar de på oss?

Nä, nu kommer jag att titta lite till på BB "live" där de just nu mest tjafsar.
Vi hörs i morgon när jag har en lite mer vettigare hårfärg. Känner mig som en rutten morot nu för jag har både ont och morotsfärgat hår..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar