lördag 24 mars 2012

I blöta Åre

Tjoho, här ligger alla till sängs. Trötta, efter lite alpluft, bastu, mat och öl.

I onsdags natt  24.00 började bilfärden på ca 70 mil till Åre, alla vet hur skönt det är att ligga/sitta i en bil en hel dag/natt. Hur som helst var jag helt slut den dagen och sov hela bilresan upp. Rätt skönt, ändå. Men mycket berodde nog på de smärtstillande tab som jag i stort sätt hade plockat bort o minskat. Nu e jag tvungen o höja.. Vilket gav en jättekick och jag donka.
I åre var vi framme runt tiotiden på torsdags morgonen. Tror ni vi fick komma in i stugan då? NOT!!
De här inägget är helt åt helvete.. Börja med det i torsdags, men somna hela tiden. Så de blev varken Takida, eller något "chocka chocka boom boom" heller för den delen.
Igår var jag död på grund av smärta i magen. Buhäää!!!
Men jag och Rebecca hade en lugn o skön dag utan barn eller karlar runt oss. Vi tog de lugnt fram till lunch och drog sedan upp till fjällgården med Bergbanan och luncha med grabbarna. Sedan efter fick vi handla käk och köra till systemet.
Därefter bev det Marmeladorkestern på Bygget. Säg oh ah Marmelad..
Nu blir det lite bad för barnen på Holiday Club, medans vi större, lite finare, lite bättre men totalt osimkunniga drar ner på byn och kollar läget. Jag tar givetvis med mig "han"n som betalar ;-) Varför använda sina egna pengar när man kan låna andras "Visakort"

Puss bättre inlägg med bilder kommer ikväll..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar