fredag 28 mars 2014

Massa klipp..

Idag är jag het, varm och go men ändå fryser jag röven av mig. Jäkla feber..
Idag var jag o hämta mina fina vårskor och därefter hämta jag min blogg gåva som jag fick från posten. Och den blogg gåvan ville min käre man så gärna ha och så klart fick han den. Därför får han betygsätta den oxå. 
Snyggingar eller hur.. Ibland gör man sina klipp.. Och idag har jag nog haft en hel del bra klipp.. 
Hade samlat ihop bonus på Apotekets bonuskort. Och då passa jag på att nyttja dem på Mascara, ögonskugga och sminkborttagnings servetter av favvo märket No7 och fick betala 53kr allt som allt. 
Och sedan behövde jag strumpbyxor av lite tjockare modell.. Julia skulle till stan och då hade jag en kupong på 50 kr så strumpbyxorna kosta bara 29kr..
Men Julia tycker du mamma är fet eftersom du köpte storlek 46-48 när jag har storlek 36-38? 
Apropå det så frågar så många varför jag blivit alldeles för smal.. Jag, vet men de kanske ligger något bakom det oxå.. 
Räcker gått och väl att mina nära o kära vet varför.. Orkar o har inte lust att ta dessa saker med bekanta.. Jobbigt som det är nog ändå.. 

Marcuz o jag gick en tur till "Gulf" och på den sträckan knocka jag i vägskylten så den välte omkull o jag fick hjärnskakning och stor bula i pannan.
Så kan de gå med fyllestyrning till fots.. Haha!!! 
Nu äter jag några ostbågar o dricker Cola 
Och de ska jag göra i min säng o se på en film tillsammans med mitt hjärta..
Och vet en apa som äter ostbågar som frukost och är nog en av största o värsta sort av lögnare jag känt. Men ska gå bananas med denna dam en dag här och hennes psykiska störda förhållande med en psykopat. Så fina bilder där hon går bananas med just en banan.. Whoop whoop vilken show.. Och en konstig men sann historia om ett väldigt underligt förhållande.. Så go bananas!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar