måndag 21 juni 2010

Trött?

Mobilen väckte mig kl 7.30 efter en skön sömn helt groggy. Gick och borstade tänderna - blev lite piggare. Kokade kaffe och väckte Mackan, Fikat med Laila. Nu "städar" jag eller jag plockar lite bland samlarsaker.
Julservissamlingen. Ovärderlig. Den nya Victoria 2010 servisen är den nya samlingen och kommer nog bli en lika ovärderlig den.
Jag har tvättat ett ex antal maskiner och diskat en massa glas som blivit dammiga. Hade ju tänkt att fixa med både de ena än det andra í detta trötta hushåll idag, men jag orkar inte alls. Tog en långlunch med min bok istället.

Idag ringde min läkare också om utvärdering på behandlingarna jag har. Men eftersom jag inte nu svarar på behandlingen på de sättet de ska så fick jag inga östrogenplåster. Han verkligen bad mig att stå ut med den här behandlingen. Sprutorna fortsätter i 4 veckor till också :-( Sprayningen lika så. Vill inte, vill verkligen inte. Ett ultraljud måste jag med in och ta med. Gud vad jag ogillar alla dessa läkarbesök. Gaaahh!!

Var ute en stund efter fikat hos Laila och fick syn på en viking som med oerhörd möda plockade ner en midsommarstång och bankade av en "fot" som satt kring den med hjälp av en sten. Jag såg frustrerat på för han bankade helt fel. Den la sig bara på diagonalen hela tiden som en gungbräda och kom ingenstans. Å andra sidan var väl inte vikingar de mest briljanta av varelser så man kan ju säga att han gjorde en rättrogen karaktärsskildring av byfånen. Efter det dök fem svarthåriga och svartklädda bleka tonårskids (emos) upp från ingenstans och då kände jag att jag hade fått nog. Här vill man njuta av naturen och på sin höjd se en snygg kille jogga förbi med vind i håret (såg en fast han kom med barnvagn, ful hund och cykelbyxor).

Nu piper tvättmaskinen och han vill bli matad med en diverse tvätt kan jag tänka mig.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar