fredag 4 juni 2010

Stress

Jag har inte hunnit blogga (har städat en väns lägenhet)Idag är sista städdagen och jag har funderat på väldigt mycket "vad kommer härnäst?"
Jag lever i en oändlig stress över att jag inte hinner med mina nära och kära i den grad jag vill och allt som stavas praktiskt. Jag känner någonstans att jag gillar livet men att en viss magkatarr gör sig påmind och att den inte bara beror på min ivriga kaffekonsumtion. Just nu lockar en weekend i Italien något oerhört. Åka i en gondol,pasta och gott vin på en mysig restaurang. Just nu är Italien kärnan i äpplet. Men frukten, saften, det gröna. Det är något jag finner på andra platser.

Har stressat runt hela dagen faktiskt,varit på sjukhuset och fått en spruta igen, kört omkring som en taxi, utvecklingssamtal, städat, köpt studentpresent, handlat mat till "oss", varit blomsterflicka, tvättat bilen i en maskintvätt på Statoil i Östertälje och fått bilen sönderrepad och även nya vindrutan är repig. Ja jag är måttligt glad över det, färgat håret på Julia, Alex och mig själv, bråkat med min nya mobil "Sony Ericsson Xperia X10" Startade dagen kl 8.00 och kom hem 20.00.
Och klockan 24.00 han jag äntligen med att äta mina efterlängtade jordgubbar.
Nu ska jag soooova ända till kl 07.00

På återseende,

Er trogne nyhetsbevakare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar