tisdag 7 februari 2012

En massa snack och ingenting..?!

Nämen Tjena!! Det känns som det var ett tag sen sist va? Ni undrar och funderar på vad jag har haft i kikaren.. Jag har varit helt insnöad och stelfrusen att jag inte har kunnat skriva en endaste bokstav. Men vet ni nu är jag frisk från influensan, skönt.
Men den där snön alltså, gillar ni den? De är snö så in i helvete. Var fan är den där jävla växthuseffekten när man behöver den?
Börjar bli sjukt trött på allt skitsnack om att jorden blir varmare, då har det ju iallafall missat Sverige, det får vi ju vara rörande överens om. Det är så jävla mycket snö att en eskimå hade åkt hem för att få lite soligare och varmare klimat. Jag HATAR snö och när det är svinkallt!
Sedan ser de förbannat äckligt ut när hunden springer runt pissar o de ligger gula fläckar här o där. Inte kniper han det minsta när man kommer ut..Tss pissa och in i värmen igen. Trassel hatar nämnligen vinter lika mycket som jag.


Har ni kollat på melodifestivalen, jag hatar melodifestivalen, djupt, innerligt och brännande. En del av mig dör varje gång jag hör ett bidrag, vill skjuta mig själv när melodifestivalen och dess deltagare upptar 80% av all löpsedlar under tiden skiten håller på, vilket ju numera är 50 av årets 52 veckor. Att följa melodifestivalen och inte vara gay förstår jag mig inte på. det är ju som att vara Marilyn Manson och lira dansband. Men jag kollade på min älskade Sean Banan och självklart röstade jag på han. Behövde ju knappast lyssna på låten, för min röst gick givetvis till honom.

Från inspelningen i maj.. En given röst till Sean så klart!! 
Och satan vad jag saknar våra helgalna kvällar/nätter/dagar.. Jag saknar det bara så förbannat. Hela 2011 har bara varit en stor katastrof minus en del trevliga/roliga/galna/mysiga dar förstås.. 
Man känner sig nästan helig när man sitter hemma en fredag/lördagskväll. Som om hela världen gör detsamma. Det är orealistiskt att folk faktiskt rör sig mot ljus, fylla och framtid just nu. När min tid står still, står hela världen still.
När man börjat vänja sig vid ljuset på dagarna börjar man omedvetet uppskatta mörkret igen. Man låter lamporna var släckta. Det enda som syns och hörs är teknologin, för hur helig du än är så släpper du den aldrig en millimeter ifrån dig.
Jag och teknologin har fredagsmys.
Känner mig inspirerat oinspirerad.
Det är så längesen jag och mitt heliga beteende varit så utvilat. Huvudet har börjat mata in ny information igen, det har inte fullt upp med att bearbeta allt gammalt.
Så, glad tisdagskväll kära datorer och folk. Må lyckan och eluttagen vara med er!
God Natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar