lördag 13 mars 2010

Igår var jag på handledarutbildning på körskolan i 3,5 timme. I slutet höll jag på att somna.
Efter var det stress hemåt eftersom jag väntade värmlandsbesök.
Idag blev det lite. Hehe. Gangzta style. Och bruden fick lära sig stara, bromsa och krypkörning idag. W OOW det gick smörbra Alex. Mycket beröm.

Jaja, jag har gnällt som en stucken gris i flera veckor över sjukdomar som haglat och avlöst varandra. Nu har jag tyyyp fått feber igen och fick av en kompis ovärdeliga tips på huskurer. Detta är ju så jävla roligt. Häxkonster 2.0! Febernedsättande - bada strumpor i ÄPPELCIDERVINÄGER, skiva potatis och trä på dig strumporna. Tryck sedan ner potatisskivorna där i och låt typ fötterna suga upp all stärkelse. Febern försvinner huxflux! HAHA!

Har precis avnjutit en smaskig fruktsallad med vaniljglass och caffe latte. Vi sitter och glor på melodifestivalen. I morgon ska ena värmlänningen, Alex och jag åka till mina föräldrar och hälsa på. Sedan ska jag förbi sjukhuset och hälsa på en kompis som ligger där. Stackarn. Funderar på att åka förbi Johanna på kvällen också, behöver snacka lite med henne ;) (hemligt)

Det går framåt här, har tröstat mig med att det är förbannat svårt i början...
Men det går framåt and I looove it!
Nu är våren på ingång också. Helt ljuvligt. Längtar till när man kan börja använda alla skoooor och klänningar. Och jeans/skinn-jackor!
Mysiga grillkvällar med billigt rödtjut, långa promenader i naturen, utflykter hit och dit, utgångar, KONSERTER... Åhhh kärlek!

GUUUUD vilket spännande liv jag lever. GHAA ni kan ju inte bärga er till nästa inlägg om Alex övningskörning och om vårkänslor. CLIFFHANGER!!

Men psst! Jag är ruskigt nöjd med mitt liv, mycket nya värderingar i livet har jag fått. Och ett stort TACK till er som gör mitt liv så förgyllt ;)
Nu ska jag kika med de andra på resten av melodifestivalen (tråkigt)

CIAO!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar