måndag 31 augusti 2015

Operation och infektion

Sitter här och känner mig inte uppåt ALLS!!! Just nu är jag mest Trött och en Överjävlig smärta. Precis som i morse. Känns som jag inte orkar hålla mig vaken.. Dubbelkur av antibiotika var ju väntad, är de alltid efter en operation. Men de är jobbigt.. 
Men de fattar nog ingen "drabbad" skäl.

När jag kom in till "Ersta Sjukhus" i fredags så fick jag först 2 tabletter att svälja. Därpå fick jag namnbandet. 
Gubben var med fram tills sköterskan hämta mig i väntrummet. Sedan vinka han av mig.. 
Kändes noll OK. Han kunde varit kvar till de var dags att åka upp på operation. Där satt jag, kändes jobbigt. Fick ett eget rum pga att jag börja gråta. Gör jag jämnt inför en operation.. Och denna var ganska mycket ångestladdad pga den senaste jag gjorde..
Sedan kom de in med operationskläder. 
Wohoo!! Vilken skillnad mot Södertälje Sjukhus. Strumpor (StayUps).. Hehe.
Men där slängs kläderna efter användning. Inte som Södertälje Sjukhus där du får tält som är så urtvättade och en knapp kvar utav tio knappar. 
Olalalaaa!! Vilka sexiga StayUps.. 
De var så stora dessa rockar o tofflor på skulle jag ha. Fint va? Efter ombytet så var läkaren på mitt rum och tala om va han skulle göra. Men hur de gått, vet jag inte eftersom jag inte var så pass stabil o klar efter uppvaket. Så han skulle komma tilllbaka. Men när jag var så pass vaken så var han på en annan operation i 4 timmar. 
Jag ville "hem", de ville inte dom, men de SKULLE jag bara. Hem, hem, heeeem!!! Och älsklingen kom o hämta mig o var sedan hemma resterande utav dagen.
Sitta på sjukhus är inte min "Hobby"!
Julia kom hem med matlådor från "Jobbet" kändes som hemtjänsten kom..
Dagen innan på torsdagen var jag ner på byn, hämta operationmedicin och hämta gubbens medicin.. Hehe, nej då utan samlar Whiskeyn "Mackmyra" och faktiskt en likör av "Mackmyra" som kom lite sent, men bröllopspresent.
Blev denna "Mackmyra" denna gång. Special 08 (inte lika bra som moment). Sedan en likör "Bee av Mackmyra" söt i smaken att tom jag kunde smaka på den.
Och en karamellatte på byn innan jag orka mig hem..
Gubbs kom hem lite tidigare denna torsdag. 
I lördags så var vi till "Julias jobb" och fick hemtjänstmiddag. Med Billy och Kevin.
Var schnitzel med stekt potatis. Åt lite granna och gubben tog de andra..
Dottern Julia från alá hemtjänsten höll oss sällskap. 
Lycklig tjej på väg hem, äntligen efter allt strul, till försvunna papper, försvunnen ring, till semesterfirande chef till nu sjukskriven chef, samtal då o nu, fram o tillbaka.. Panik uppstod när de sa att de inte hitta den o då var jag o pröva den dagen innan, men nu sitter den där den ska. Ska bara få allt på "ett" och samma kvitto! Då pappas vigselringar finns i denna ring så betyder denna ring otroligt mycket för mig (4 feta ringar totalt) då de de bytt ut ringar genom åren. 

Värdet av ringen behåller "familjen" för oss själva då de kommer bli en "familjeklenod" ärver även "mammas vigselringar" som oxå kommer göras om till en ring och även gå som "familjeklenod".. 
Sitter lite spänt, men är nog på grund utav operationen. Sitter bättre idag. Har 2 st alliansringar, då älskling friade med en alliansring med små hjärtan. Då denna är skapt att gå ihop med förlovningsringen. 
Så lycklig o KÄR!!
Kunde knappt hålla mig till tårar när jag fick den. Ska graveras men får vänta ett tag då jag vill bära den ett tag.
Efter operationen blev jag så torr i ansiktet så jag vi var tvugna att köpa till en fuktbomb. 
Och så till grabbarna för att få bort fet o finnig hy. 
Sen åkte vi hem o var rätt trött o ont.
I söndags märktes de tydligt med att jag dragit på mig en infektion, feber o ett helsikes illamående, 2 dagar tog det! 
Måndag fick jag antibiotika och mot infektion o mår ännu fortfarande Peck.
Men en dag i sänder. 
De var igår natt.. Morgonen o kvällarna är värst. 
Puss på nosen!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar