fredag 28 augusti 2015

Mot kniven

Inte en blund har jag sovit inatt. Tvättat, städat toaletterna, plockat, vikt all tvätt och torkat golv mm..
Proceduren börja igår med att min läkare tyckte operationen skulle inställas pga att jag är förkyld. Står även klart o tydligt att jag inte får vara förkyld i papprena heller. Var på Apoteket, rådfråga lite i samma veva, de sa samma sak. 
Mamma är hyperorolig pga att man kan få andningsstopp och allvarliga infektioner.. Hon ringde flera ggr o ville att jag skulle ställa in. Men "Nej" är preparerad med alvedon, nässpray mm. Börja kl 04.00 för att dölja min förkylning. 
Duschade, gjorde förberedelsena vid 04.15. La mig vid 05.00 o försökte sova en timme. Men precis när ögonen höll på o slumra så kommer gubben och väcker upp mig. Fönade håret som inte hunnit torka, borsta mina tänder. 

Sitter i bilen nu, gubben kör in mig. Nervös, orolig, och hoppas för Guds skull  nu att de inte märker min förkylning. Hostan är lite svår att dölja.. Men hoppas de inget märker nu..Kl 07.00 CHECKAR jag in på Ersta Sjukhus ja ganska exakt kl 07.00 o förberedelser fram till 08.00 då sövs jag. Sen får jag se hur de hela skiten går. 

Kramisar på ER nu, älskar ER min familj, och alla mina nära och kära. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar