söndag 9 augusti 2009

200 sexiga singlar

Moore listar Sveriges 200 snyggaste singeltjejer(ja, jag har engagerat mig i att läsa skiten, fråga inte varför)Enligt vem undrar jag då. enligt dom som jobbar på Moore? Alltså 200 st är rätt mycket, är det ens 200 pers som köper tidningen och ser annonsen och orkar engagera sig i att övertala sin tjejkompis att skicka in? Vilka skickar in?? Vem tar en bild på sig själv och skickar till moore via mms och vill bli listad som sverigest 197:e snyggaste singel. Det är ju självklart så att dom desperat fått ta med exakt alla som skickat in.här kommer ett litet axplock av saker jag låg och skrek om i sängen igår innan jag somnade med godis i munnen:nr 195:

Emilia 18 "jag är positiv, glad och äventyrsfull" Thank you very much, men det heter äventyrslysten.

nr 181:Eva-Lotta 24 " jag är ett glatt envist, galet litet duracelltroll" VEM I HELVETE vill vara ihop med ett glatt och galet litet duracelltroll??? Hon lär ju hitta nån snäll kille som hon förvandlar till en äkta wifebeater (hon har glasögon och gör crazy partymin, lycka till Eva-Lotta)

nr 180: Linn 20 " Jag är en glad crazy och underbar människa" En person som använder ordet crazy på allvar är inte underbar. En person som är underbar skickar inte in lättklädd kontaktannons i moore.

nr 171. Sandra 18 " jag söker någon att dela vardagen med" Eh...18 år, då ska man väl festa och resa? inte leta efter nån att dela vardagen med? Vad händer i vardagen när man är 18 år?? Tell me!

nr 162 heter Erika, är 19 år och håll i er ny, hon har varit singel i 3 år. då var hon 16 år. 16!!! Kan man överhuvudtaget säga att man haft ett förhållande då? Är det inte bara så att hon hade nån moppekille nån gång och sen inte fått nåt mer. Det är ju inte direkt som att hon bott ensam i sin 2:a i enskede och känner sig jävligt ensam nu när hon varit solokvist i 3 år. hon har ju aldrig ens haft en kille (hon har en asdesperat porrbild)

nr 136: Mimmi 22 "jag har en svaghet för badboys" Vem fan heter MIMMI??? är det ens ett namn?? Vem gillar badboys?? Tydligen folk som kallar sig mimmi...

nr 123: Hannyah (EH????) 19 fårn Grästorp (EH??) "jag är en bisexuell tjej som alla läger märket till vart jag än går" OK Hannyah från Grästorp, jag ska berätta för dig att anledningen till att alla läGGer märke till dig är faktiskt antagligen för att du har krokig näsa och är jävligt ful. Och för att du kallar dig Hannyah. Och för att du måste poängtera att du är bisexuell, alla är ta mig fan bisexuella, speciellt tjejer, speciellt tjejer på 19, framför allt tjejer på 19 från grästorp.

nr 115: Linda 31 "jag är en kontroversiell kvinna med båda fötterna på jorden som älskar debatt, datorer, musik, politik och som röstar på kommunisterna" singel sedan: alltid. Konstigt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar