tisdag 29 september 2015

Gräsänkan..

Måndags morgon åkte gubbe och son ut till skärgårdsön "Möja" där de jobbat veckan innan.. Och tar lång tid i resväg med 1 timme att komma dit och 2 timmars båt över till Öjn. Samma visa hem och då plus, minus en timme med rusningstrafiken hem från båten. 
Så i söndags gjorde gubben "svinstia" med att göra massor utav matlådor och disk överallt.. 
Måndags morgon åkte de vid femtiden och kommer inte träffa dem förrän på Tors eftermiddag. 
Måndagen börja i kaos, rent utav kaos!! 
Vi försov oss så Marcuz kom försent till skolan. Jag var slut.. Sen kom samtal 1 o efter kom nr 2, 3, 4 och femte samtalet och ett mess. Jag var i upplösningstillstånd o bara grät, var slut helt totalt. Kände jag "ORKAR" inte mer.
Så här slut va jag i måndags...
Julia min styrka i många sammanhang o den jag mest kan prata med i tuffa situationer, bad mig lägga mig ta mina mediciner o sova. Jag somna runt 15.30 och vakna vid ca 21 tiden då gubben ringde. Berätta de som skett och han tar de lätt. Men jag kan inte.. Smärtor o stressade situationer får mig inte att må bra.. Blir sämre. Sonen min fixa middag till sig själv. Bra där.. Har sj inte ätit på 3 dygn. Kaffe lever jag på.. Idag kom Julia och hjälpte mig med saker som ingen förstår att de inte går. Som fönsterputsning, dammsugningen och bädda rent i sängen. 
Du är guld värd Julia. Sen ville hon ha Donken mat så de blev de till middag idag. Ungarna får i sig största målen om finns medan jag tog en "Happy Meal" men fick inga pommes, spelar ingen roll. Fick i mig halva lilla hamburgaren.. Men hade min "Frappes Mocca". De räckte så.. 
Å så var de ju kaffets dag oxå o de fira jag med "Kaffe så klart"
Imorgon ska jag på "Dejt" är ju gräsänka ju. Och så till Wifey senare..
God Natt!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar