lördag 13 september 2014

Mitt bröllop 23/8 "Del 1"

Nu ska jag försöka återbesätta om min dag, min underbara dag som planerades i största möjliga tystnad.
Men så finns de dom som vill förstöra och glappa. Vilket gav min då blivande man ugglor i mossen. Hemskt tråkigt, och hemskt tråkig människa som många bojkotta på bröllopet. Tragisk o bitter människa. 

Min natt sov jag kvar hos min mamma och hade svårt att somna. Så pirrigt och nervös inför stundande dagen..
Hemlighetsmakeriet om "möhippan" och ja jag var riktigt nervös. Min blivande man sov hemma i "Trosa" 

Morgonen var det en dusch sedan iväg med resväskan som stod packad hos mamma och brudklänningen som förvarades gömd hos mamma. En gudomligt vacker äkta "pronovias" årsmodell 2014. Iväg till "Salong Janet" som fixade mitt hår och fotograferade mig för att ha bland sina bröllopsfoton. Och de berömde mig för min vackra hårfärg och fick en "bröllopsgåva" utav dem. En inpackning för rött hår och är riktigt bra. Bad dem fota mig med efter de fotat mig. Så här blev det.
Här lockas håret, och tiaran sattes på plats. Och så här blev slutresultatet.
Supernöjd blev jag.. Och sedan var det iväg till "Make Up Store" där de sminkade mig så fint.
När jag var klar där var de iväg hem till dottern "Alexsandra som var min förste tärna och höll min brudbukett, andre tärna var min bästa vän "Johanna".
Så fina de va båda två. 
Fina dottern "Alexsandra".
Min bästa vän och Wifey "Johanna" och jag..
Och de hjälpte mig på med klänning o skor. 


Ja nu var jag riktigt nervös.. Nerver på helspänn och var nära att börja lipa när som.. Av lycka, kärlek och den underbara man som väntade. 
Att stuvas in i bilden var absolut inte de lättaste. Lennze åkte med ilfart till kyrkan i Tveta för att utdela näbbarna och bestman och min underbara man deras blommor. Temat gick i rosa.. 
Här är min brudbukett.. Vacker färg..
Sedan var vi på plats och blev uppställda i led.. Först näbbarna Wayne (barnbarnet), fina Izabelle (angelicas dotter), sedan jag och efter kom Brudtärnorna Alexsandra och Johanna..

Musiken börja klinga och vi gick in, var så skakig av nervösitet att jag kände hur benen ville vika sig.. Men jag kom fram till altaret och....


Fortsättning följer...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar