söndag 17 januari 2016

Länge sedan..

De var ett tag sedan jag skrev i denna "blogg" den är inte avslutad, nej nej!! De är nämligen så att jag skriver i 2 inlägg här som jag inte lagt ut ännu pga att de handlar om "Thailandsresan och resan till Egypten" och dessa är inte klara ännu. Men de kommer, med härliga bilder och sol. De är en bristvara i detta land. 

Sedan har jag en annan blogg som skrivs om min hobby. 
Blev själa glad när gubben stötta mig igår med den hobbyn o en framtida utbildning. Nu lär jag mig fakta, för och nackdelar, provar mig fram och skriver om det. Fått väldig respons utav släkt, mina vänner som även vill hjälpa mig att vara försökskaniner, vilket är tacksamt då man inte alltid kan göra de på sig själv för att få andras för o nackdelar. 
Även min man ställer upp i jämna mellanrum att "Boosta" upp huden. Med rengörning från grunden. Tom min svärmor har beställt en riktig "Boostrengörning" av huden på tisdags kväll. 
Johanna ska hjälpa mig med en annan produkt och se vad hon får för resultat i den jämförelse vad jag får. 
Tacksam är jag för de som hjälper mig som små försökskaniner. 
Drömmen om att bli hudterapeut. 

Sedan har jag varit lite nedstämd pga min sjukdom och dess läge. En lapp damp ned i brevlådan om att jag år 2011 hade en tumör o vad som gjordes under den tiden.. Operation/cytostatika mm.. Men ingen sa något varför. Har ofta fått "Cystor" som är ofarliga men gör otroligt ONT!! Men 2011 var en tumör i tarmarna, de fick ta bort 15cm tarm. Och ska nu börja med några sprutor var dag som jag ska ta själv varje dag. Den jobbiga tröttheten beror på ständig infektion i mina tarmar. 
Nu ska Huddinge Sjukhus jobba mera med mig. Får se vad vi kommer fram till.
Så nu vet ni att jag lever här än.
Kramar på Er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar